TENISKI SVET ODJEKUJE Velike reči Rodžera Federera, kako će Đoković na ovo reagovati?!

Novosti online

05. 07. 2023. u 22:52 >> 22:52

SAVLADAO je Novak Đoković Džordana Tompsona u drugom kolu Vimbldona. Srbin i Australijanac odigrali su fantastičan meč koji ni Rodžera Federera nije ostavio ravnodušnim.

ТЕНИСКИ СВЕТ ОДЈЕКУЈЕ Велике речи Роџера Федерера, како ће Ђоковић на ово реаговати?!

FOTO: EPA

Novak Đoković je u pohodu na osmi trofej na Vimbldonu, koliko ima i rekorder Rodžer Federer. Upravo je Švajcarac govorio o Noletu...

- On je veliki, veliki favorit. Mislim da je to sjajno za njega. Ja sam imao svoje trenutke. Ta osma titula ovde ili ona kada sam po peti put uzastopno pobedio, to su bili moji momenti. Ako neko to izjednači ili prestigne, to će biti njihova stvar, njihov trenutak. Sada je sve oko medija i igrača. I mene su terali da rušim rekorde, izjednačujem ih, ali kada sednete sa strane i osvrnete se na sve, imate na sve sasvim drugaačiju perspektivu, posebno kad niste u tome. Počnete da se opuštate i samo ste ponosni na svoja dostignuća. Tako da se nadam da će on to uraditi, jer sve što doda, on ustvari dodaje teniskoj istoriji, ide iznas svih. Ide u globalan sport, kao kada je osvojio 23. titulu u Parizu. To je neverovatna stvar. Velika je vest i dobro je za igru. Mislim da je veliki favorit i bio bih iznenađen da ne osvoji ponovo Vimbldon, poručio je Federer u intervjuu za CNN.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!