"NE ZNAM KAKO TO ĐOKOVIĆ RADI": Kakve reči Danila Medvedeva o Novaku...

Novosti online

02. 07. 2023. u 13:46

RUSKI teniser Danil Medvedev govorio je pred Vimbldon o srpskom teniseru Novaku Đokoviću, ka kome gaji veliko poštovanje.

НЕ ЗНАМ КАКО ТО ЂОКОВИЋ РАДИ: Какве речи Данила Медведева о Новаку...

FOTO: Tanjug/AP

Danil Medvedev treći je nosilac na Vimbldonu, startovaće protiv domaćeg igrača Artura Ferija, 389. igrača sveta. Pred početak turnira govorio je o najboljem teniseru svih vremena, Novaku Đokoviću.

- Prvo ne znam kako to radi, osećam da svi igrači, osim Novaka, Rodžera i Rafe, mogu da imaju loše dane i da gube od igrača koji su van Top 100 ili od kvlifikanata... To je normalno u sportu. Ali kada pogledam, Novak je skoro na 50 odsto, igrao je 70 Grend slemova i bio je u 35 finala. Ne znam kako je to moguće? On izgleda nema loše dane. Zapravo, ima ih, kao i svi, ali i tada uspeva da pobedi. Ne znam kako to radi i zato je on za mene najveći u istoriji tenisa, ali to je podložno debati naravno, rekao je Medvedev na konferenciji za medije.

Medvedev je zaustavio Novaka u pohodu na kalendarski slem tako što ga je savladao u finalu US Opena.

- Da budete sposobni da ga pobedite kada ide da kompletira Grend slem godišnji, možda je bio malo stegnutiji nego inače, ali odigrao sam nererovatan meč i to mi je dalo još više ponosa da sam bio spreman da uradim, kada sam video šta je posle toga uradio. Srećan sam da sam uradio to, ali ne želim da stanem na tome, želim da idem po nove Grend slem titule i da igram sa njim, rekao je Danil Medvedev, a preneo "Sputnjik".

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar