PREOKRET: Đoković želi da vrati terene od grada Beograda

V.N

16. 06. 2023. u 16:36

SRĐAN Đokovićm, otac najboljeg tenisera sveta, Novaka, želi da se pronađe zajednički jezik sa Gradom Beogradom oko teniskih terena na Dorćolu, pošto se klub "Novak" zvanično ugasio 1. juna.

ПРЕОКРЕТ: Ђоковић жели да врати терене од града Београда

Foto: N.Paraušić

- Nakon izražene namere Novaka Đokovića i njegove kompanije da izađe iz partnerstva sa gradom u vezi poslovanja i obavljanja aktivnosti teniskog terena "Novak" na teniskim terenima "Milan Gale Muškatirović" obaveštavam medije da sam u konsultaciji sa svojom porodicom spreman da ili lično ili preko neke od kompanija u našem vlasništvu nastavimo saradnju sa gradom u vezi poslovanja i obavljanja aktivnosti teniskog centra.U najkraćem toku ponudićemo gradu neki od modaliteta saradnje ili javnog partnerstva koji bi omogućio da ovaj teniski centar i nadalje obavlja delatnost kojoj je namenjen u korist teniskog sporta Beograda i Srbije. Nadamo se da će gradski čelnici u ime budućnosti teniskog sporta pozitivno odgovoriti na ovu našu inicijativu - navodi se u saopštenju Srđana Đokovića.

Podsetimo, 19. maja, Đoković je zvanično rešio da vrati terene Gradu Beogradu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa prestonicom Francuske

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BESPLATAN PADEL NA ČUBURCU! FONDACIJA MOZZART OTVARA JOŠ JEDAN TEREN U ČUVENOM PARKU