IZVINIO SE RUSU: Ovo je Dušan Lajović uradio odmah posle finala Srpska opena

Novosti online

23. 04. 2023. u 16:53

DUŠAN Lajović je senzacionalno osvojio turnir "Srpska open 2023", a onda se obatio javnosti i svom rivalu.

ИЗВИНИО СЕ РУСУ: Ово је Душан Лајовић урадио одмах после финала Српска опена

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Lajović i Andrej Rubljov su odigrali spektakularan završni meč za trofej,  a posle pobede nad Rusom najpre je izjavio da ni sam nije siguran kako je izdržao na nogam u završnici duela koji je potrajao dva i po sata.

- Iskreno, ovo mi je bio možda i najteži meč koji je trebalo "dovršiti" u poslednjih šest meseci. Pri vođstvu od 5:1 više nisam osećao noge, malo mi se i vrtelo u glavi... Znao sam da je Andrej veliki "fajter", ali nekako sam uspeo da u poslednjem gemu izdržim. Zapravo, nisam ni igrao, sve je nekako bilo automatizovano. Bio sam blizu da izgubim, pa ne skrivam da sam oduševljen što sam  došao do titule. Naročito kada se uzme u obzir da sam poslednju titulu osvojio pre četiri godine, a da mi se mnogo toga izdešavalo u međuvremenu. Tako da... jeste ovo bila jedna neočekivana sedmica za mene, pa mi zato trofej mnogo znači - istakao je Lajović na početku svog obraćanja na engleskom jeziku.

A dok je davao izjavu u trenucima dok se spremala završna ceromonija i dodela trofeja, upitan je šta misli o publici, što je on iskoristio da se obrati i rivalu:

- Navijači, ne bih mogao ovo da uradim bez vas. Neverovatan osećaj je igrati pred vama, hvala vam za podršku i ljubav, ali moram da čestitam i Rubljovu, koji je imao sjajnu nedelju ovde. Žao mi je, Andrej, što se ovako za tebe završilo, ali nadam se da ćemo se još sastajati - istakao je Dušan Lajović.

BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)