NOVAKOVI NAVIJAČI ZABRINUTI! Đoković govorio o povredi lakta: Ovakvi uslovi nisu dobri...

Novosti online

20. 04. 2023. u 08:40

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je krenuo u pohod ka tituli u Banjaluci

НОВАКОВИ НАВИЈАЧИ ЗАБРИНУТИ! Ђоковић говорио о повреди лакта: Овакви услови нису добри...

Profimedia

U drugom kolu Srpska opena prvi reket planete je posle preokreta savladao Francuza Luku van Aša sa 2:1 (6:7, 6:3, 6:2), a meč je trajao dva sata i 42 minuta.

Sporija podloga, nezgodan protivnik, ali i trajanje samog meča zabrinuli su mnoge navijače Novaka Đokovića koji su se zapitali da li lakat srpskog tenisera može da izdrži ovakve napore. Nole je govorio o bolnoj temi i povredi koja ga muči, te je svojim rečima donekle smirio fanove.

- Lakat je dobro, izdržao je preko dva i po sata meča i drži se dobro. Ovakvi uslovi nisu dobri za zglobove i lakat, u mom slučaju, ali drago mi je da sam uspeo da izdržim sve kako valja. Zdrav sam i željan novih pobeda - rekao je Novak.

Đoković će u narednoj rundi igrati protiv boljeg iz duela Dušan Lajović - Žorži Barer, a posle pobede protiv 18-godišnjeg Luke van Aša Nole je imao svoj šou u kom je pohvalio francuskog tenisera.

- On je mlad perspektivan teniser, ni ja o njemu nisam puno znao. Pobedio je Vavrinku, ja sam na treningu pokušavao da repliciram šta će biti na terenu, njemu želim mnogo sreće i hvala mu što je mene dekicu pustio da pobedim - istakao je Đoković i sve nasmejao.

Nole će sada imati dan odmora, a na terenu bi ponovo trebalo da bude u petak.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave