GORI INTERNET! Urnebesan oglas: Kupite karte za Đokovića i dobijete na poklon golf 7...

Novosti online

05. 04. 2023. u 11:20

BANjA Luka će ove godine biti poprište najboljeg tenisa. Naime, "Srpska open", turnir iz serije 250, prebačen je iz Beograda u Republiku Srpsku, a svoje učešće uzeće i Novak Đoković, ali i još nekoliko igrača iz samog vrha.

ГОРИ ИНТЕРНЕТ! Урнебесан оглас: Купите карте за Ђоковића и добијете на поклон голф 7...

FOTO: Tanjug/AP

Međutim, tema nije početak turnira, nego duhovitost jednog čoveka koji je postavio urnebesan oglas i postao hit na internetu.

On je na poznatom sajtu koji se bavi kupovinom i prodajom "Olx.ba" objavio da prodaje karte za 19.000 maraka, što iznosi 9.500 evra, međutim, tu postoji i jedna caka.

On uz karte za treći dan turnira "na poklon" daje i golf sedam, a čitav tekst oglasa prenosimo u celosti.

- Želite da gledate najboljeg tenisera u istoriji, a da na turnir dođete golfom 7 koji ima panorama krov? Na prodaju dve karte za treći dan turnira Srpska open. Uz kupovinu karata na poklon dobijate vozilo folksvagen golf 7, 1.6, 77kw, 2013. godina. Auto uvezen iz Nemačke pre tri godine, redovno održavan u ovlašćenom servisu, odrađen veliki i mali servis. Poseduje servisnu knjigu i dva ključa. Originalna kilometraža što se može proveriti u ovlašćenom servisu gde je i servisiran. Auto bez ikakvih dodatnih ulaganja. Poseduje i panorama krov, zeder, zimske gume kupljene nove početkom prošle sezone (Michelin) i letnje gume na alu felnama. Tek registrovan.

Podsećanja radi, karte za turnir su puštene u prodaju već uveliko i cene variraju u zavisnosti od dana do dana turnira. One najjeftinije iznose 13 maraka (oko 750 dinara) i one će važiti za čitav prvi dan, dok će za finale koštati 68 i 77 maraka (oko 4000 i 4500 dinara), međutim, ove karte su posebne.

Foto: Printskrin

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)