KO BI OVO OČEKIVAO: Novak Đoković igra na čelendžer turniru?

Novosti online

13. 03. 2023. u 11:44

DELUJE kao prvoaprilska šala - najbolji teniser sveta Novak Đoković nastupiće na čelendžer turniru. Ali nije...

КО БИ ОВО ОЧЕКИВАО: Новак Ђоковић игра на челенџер турниру?

FOTO: AP

Naime, organizatori turnira u Sanremu rešili su da probaju da privole Đokovića da dođe na njihov čelendžer kako bi se što bolje spremio za sezonu na šljaci.

Svima je poznato da Novak nije dobio dozvolu da uđe u Sjedinjene Države i igra na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju, a da se ne bi ponovio scenario gde olako gubi od Alehandra Davidoviča Fokine ili Denija Evansa, rešenje je da se pre Monte Karla privikne na šljaku.

Novak je već maja 2005. godine osvojio Sanremo 25000, nekoliko dana pre nego što je napunio 18 godina. Danas je to ATP čelendžer iz serije 125.

Danas je na pragu 36. rođendana, koji će proslaviti u maju, a formiran je i poseban haštag „NoleComeToSanremo“

- Novače, imamo za tebe posebnu pozivnicu, da dođeš na Sanremo teniski kup. Radujemo se da te vidimo od 26. marta na turniru koji si osvojio pre 18 godina, a prvi put je sada čelendžer serije 125. Još uvek imamo tvoj trofej i čekamo da ti ga predamo s nadom da ćemo te opet videti na našim terenima. Spremili smo ti vajldkard i čekamo sigurni - rekli su Italijani.

Podsećanja radi, Đoković se nije takmičio od Dubaija, gde je stigao do polufinala i izgubio od Danila Medvedeva, a pre toga je mesec dana pauzirao od titula u Adelejdu i na Australijan openu.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024