"SVE JE BLESAVO"! Senator udario na Bajdena: Novak Đoković je najzdraviji momak na svetu

Novosti online

10. 03. 2023. u 09:58

Nakon što su američke vlasti ipak zabranile Novaku Đokoviću da uđe u zemlju, podigla se velika prašina u Sjedinjenim Američkim Državama.

СВЕ ЈЕ БЛЕСАВО! Сенатор ударио на Бајдена: Новак Ђоковић је најздравији момак на свету

FOTO: Tanjug/AP

Naime, grupa senatora, na čelu sa guvernerom Floride Ronom Desantisom, pisala je na adresu Bele kuće, a sada se oglasio i senator Rik Skot.

– Zamislite koliko je to blesavo. Prošlog novembra Bajden je rekao kako je kovid era završena. Sada, to je gotovo, izuzev kada on ne želi da se to završi – započeo je on.

Smatra da je potpuno ludo ne puštati Novaka u državu.

– Ovde imamo verovatno jednog od najzdravijih momaka na svetu i ne brinemo se da bi on mogao da se razboli. Ni on se ne brine da bi mogao da se razboli. Ni mi nismo zabrinuti da bismo zbog njega mogli da se razbolimo, jer je kovid završen. Ali nekako momak ne može da uđe u zemlju da igra tenis… To je najluđa stvar na svetu. Do ludila vas dovodi kako se ponaša Bajdenova administracija – zaključio je Skot.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu