"SA NOVAKOM U POLUFINALU"? Danil Medvedev kao pao sa Marsa

Novosti online

27. 02. 2023. u 10:26

Novak Đoković je apsolutni kralj tenisa, pošto je otpočeo svoju 378. nedelju na vrhu ATP liste. Međutim, i ruski teniser Danil Medvedev ima razloga za slavlje pošto je u prethodne dve nedelje vezao dve titule, na turnirima u Roterdamu i Dohi.

СА НОВАКОМ У ПОЛУФИНАЛУ? Данил Медведев као пао са Марса

FOTO: Tanjug/AP

Ove nedelje obojicu očekuje turnir u Dubaiju, a njih dvojica potencijalno mogu da se sretnu u završnici turnira, odnosno polufinalu.

- Zaista ne znam protiv koga tamo igram. Tako sam došao i iz Roterdama u Dohu. Uopšte nisam želeo da znam protiv koga igram. Neka tako bude i za Dubai. Evo, vi ste mi sada rekli da sam u Noletovom delu žreba. To znači da ćemo igrati u polufinalu. Radujem se tome, svaki meč protiv Đokovića je sjajan. On, Endi Mari, Rafa Nadal… Mečevi sa njima su nešto što se pamti, oni su legende našeg sporta - izjavio je Medvedev. 

Dodao je da je svaki meč protiv Novaka težak, ali da su iznenađenja moguća. 

- Ako želim da igram protiv Novaka, u tom polufinalu, imaću veliki izazov, jer Novak retko gubi mečeve. Velika je šansa da bude u polufinalu, osim ako neko ne odigra meč života i pobedi ga - završio je ruski teniser.

Đoković u Dubaiju preskače prvo kolo, a u drugom će mu rival biti pobednik duela Konstant Lestjen - Talon Grikspor.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO: Sa ovih 5 stvari biće nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona