ALKARAZ ŽELI KAO ĐOKOVIĆ: Hoću da nastavim da pobeđujem i uživam u tenisu

Novosti online

12. 02. 2023. u 12:20

ŠPANSKI teniser Karlos Alkaraz vraća se na teren nakon što se oporavio od povrede. On će igrati u Buenos Ajresu, a pre početka turnira u Argentini dotakao se i velike trojke "belog sporta".

АЛКАРАЗ ЖЕЛИ КАО ЂОКОВИЋ: Хоћу да наставим да побеђујем и уживам у тенису

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

On je istakao kako su Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer bili veoma dobri kad su bili mladi, ali da ih to nije sprečilo da napreduju u daljoj fazi karijere.

Potom je bio upitan šta je njegova najveća sposobnost na terenu. Momak iz Mursije je otkrio da je to upornost, kao i to da uvek ide napred i ničega se ne plaši na terenu.

- Prošla godina je bila fantastična, ostvario sam svoje snove. I sam sam bio iznenađen koliko sam sve brzo postigao. Želim da nastavim da pobeđujem, ali i da uživam u tenisu jer je jedino tako to i moguće - rekao je Alkaraz.

Španac je u prvom kolu Buenos Ajresa slobodan, dok će u drugom snage odmeriti sa pobednikom meča Fabio Fonjini - Laslo Đere.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU ROLAN GAROSA: Evo zbog koga je Janik Siner stvarno ostavio devojku (FOTO)