ZA NJEGA NIKAD NIJE BILO DILEME KO JE GOAT: Ovako je Janko Tipsarević prokomentarisao Novakovu 10. titulu na AO i 22. grend slem (FOTO)

Novosti online

29. 01. 2023. u 15:18

NOVAK ĐOKOVIĆ je ubedljivim trijumfom na Australijan openu zapušio usta i najvećim "nevernim tomama" i čini se konačno u za sva vremena stavio tačku na višegodišnju raspravu - ko je najbolji teniser sveta svih vremena.

ЗА ЊЕГА НИКАД НИЈЕ БИЛО ДИЛЕМЕ КО ЈЕ ГОАТ: Овако је Јанко Типсаревић прокоментарисао Новакову 10. титулу на АО и 22. гренд слем  (ФОТО)

Foto: M.Vukadinović

Za Janka Tipsarevića, Novakovog dugogodišnjeg saborca iz reprezentacije Srbije, ni pre ovoga nije bilo dileme:

- Ta GOAT stvar je bila rešena pre dve godine - napisao je Janko na zvaničnoj Fejsbuk stranici, uz prigodnu fotografiju Novaka Đokovića.

A da je GOAT trka u tenisu stvarno rešena govori itvit poznatog Novakovog hejtera Bena Rotemberga:

- Već sada je najbolji u istoriji muškog tenisa, a 36-godišnji Đoković ne pokazuje znake da pada u karijeri - glasio je Benov tvit.

BONUS VIDEO - Srđan Đoković proslavlja novakovu titulu u Melburnu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri