PRLJAVE IGRE U AUSTRALIJI: "Da li je Đoković zaista povređen?"

Novosti online

22. 01. 2023. u 09:41

POVREDA Novaka Đokovića glavna je tema u australijskim medijima, mnogo je onih koji su uz Srbina i nadaju se da će prevazići zdravstveni problem, a postoje i oni koji sumnjaju u njegovo zdravstveno stanje.

ПРЉАВЕ ИГРЕ У АУСТРАЛИЈИ: Да ли је Ђоковић заиста повређен?

Foto: Profimedia/AP

Poznati medij iz Australije "Herald San" posvetio je veliki tekst povredi Novaka Đokovića, ali iz nešto drugačijeg ugla. Australijanci smatraju da Novak povredu koristi kao mentalnu igru sa protivnicima.

- Bez obzira da li je Novak Đoković zaista povređen ili nije Demon (Aleks de Minor) nije favorit. Njegova šansa da pobedi je da iskoristi problem koji Đoković navodno ima i natera ga da trči kao pas, navodi se na sajtu Herald Sana.

Printskrin/ Herald Sun

List dodaje da je povreda Novaka Đokovića zbunila mnoge. Igra sa bandažiranom nogom i tvrdi da su mu potrebni lekovi i kreme kako bi igrao kroz bol. Podsećaju da je u svakom meču tražio medicinski tajm-aut.

- Skeptici se pitaju da li su to mentalne igre. On je povređen, a izgubio je samo jedan set od kada je došao u Melburn park, podsećaju.

Prenose takođe i reči Lejtona Hjuita koji je imao savet za mladog sunarodnika.

Nekadašnja polufinalistkinja Vimbldona Jelena Dokić imala je savet za de Minaura.

- Ne treba da gleda na drugu stranu terena. Neka igra na loptu, ne da gleda protivnika, rekla je Dokićeva i potom govorila o povredi Đokovića:

- Novaku se nešto dešava. Juče je bilo jasno. Ne proklizava na bekhen na levu nogu. Štedi je.

Sam Aleks de Minor nije želeo da govori o Novakovoj povredi.

- Neću da razmišljam o njegovoj povredi. On je jedan od najboljih igrača na svetu. Uradiću sve što mogu da pobedim. Pokazaću mu koliko sam čvrst na terenu, rekao je de Minor.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)