"JA SAM GAZDA": Bahati Francuz pokušao da ponizi Đokovića, pa dobio lekciju za ceo život

Novosti online

19. 01. 2023. u 14:06

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Australijan opena pošto je pobedio Enza Kuakoa (3:1), iako je imao probleme sa povredom, ali i pijanim navijačima. Đoković se posebno namučio u drugom setu kada u taj-brejku nije uspeo da "slomi" otpor Francuza, a nakon što je Kuako iskoristio prvu set-loptu i izjednačio rezultat na 1:1, napravio je potez koji mu se ekspresno obio o glavu.

ЈА САМ ГАЗДА: Бахати Француз покушао да понизи Ђоковића, па добио лекцију за цео живот

Foto AP

Kuako je uživao u provokacijama navijača koji su "peckali" Đokovića sve vreme, a zatim im se i sam pridružio tako što je posle osvojenog seta pokazivao prstom kao da poručuje "ovde sam ja gazda".

Kada tako nešto uradite protiv Đokovića, makar bio i povređen, izazivate sopstvenu sudbinu. Tako je Đoković odmah podigao nivo igre i treći set otvorio osvojenim brejkom, a na kraju je dobio 12 od poslednjih 14 gemova.

Iako je Kuako imao dobre momente u toku meča, Đoković ga je počastio za kraj Australijan opena, pokazavši ko je zaista gazda na "Rod Lejver areni", mestu gde je čak devet puta osvajao pehar.

Interesantno je da je Đoković poslednja dva seta dobio za samo 70 minuta, čime je pokazao da je najbolji na svetu čak i kada igra povređen, a njegova izjava posle meča, u kojoj je govorio upravo o svom stanju, uopšte ne ohrabruje.

Nadamo se da će i Grigor Dimitrov u trećoj rundi pokušati nešto slično kao Enzo Kuako, pošto to iz Novaka izvlači ono najbolje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)