VLAHOVIĆ POSLEDNJI ŠRAF ZA TITULU: Gigant koristi finansijske probleme u koje je zapao Juventus da angažuje srpskog napadača

Novosti online

16. 01. 2023. u 21:22

ARSENAL krupnim koracima korača ka osvajanju titule u Premijer ligi Engleske, trenutno ima osam bodova više od drugoplasiranog Mančester sitija. Ali, kako pišu italijanski i ostrvski mediji, "tobdžije" su sve bliže i srpskom centarforu Dušanu Vlahoviću (22).

ВЛАХОВИЋ ПОСЛЕДЊИ ШРАФ ЗА ТИТУЛУ: Гигант користи финансијске проблеме у које је запао Јувентус да ангажује српског нападача

FOTO: Tanjug/AP

Mladi napadač Juventusa, koji je prošle zime bio glavna zvezda prelaznog roka, kada je u njegov prelazak iz Fiorentine u Juventus više ličio na "špageti vestern" nego na jedan običan transfer, sada je opet u centru pažnje.

Engleski mediji na Ostrvu otkrivaju da je slavni londonski klub sada ponovo u trci za Vlahovićem i spreman je da njegovu ispisnicu iz Torina plati 80 miliona evra.

Osim toga, pišu i da u Arsenalu žele da obilato koriste finansijske nevolje u Juventusu iz kojeg je, skoro pa glavom bez obzira, poslednjih meseci otišlo nekoliko uticajnih i bogatih ljudi, računajući i članove porodice Anjeli.

Možda će na kraju da se ispostavi da je Arsenal konačno blizu Vlahovića, kojeg je hteo i pre godinu dana, ali se on tada odlučio da dođe u Juventus za 81,6 miliona evra. 

BONUS VIDEO - Tajna najvećeg fudbalskog stadiona na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a