ZVEZDA PRODALA JEDNOG OD NAJBOLJIH: Napadač napušta ''Marakanu''

Novosti online

10. 01. 2023. u 08:21

Nakon pet godina provedenih u redovima Crvene zvezde, El Fardu Ben uskoro će napustiti ''crveno-bele'' i preseliti se na Kipar.

ЗВЕЗДА ПРОДАЛА ЈЕДНОГ ОД НАЈБОЉИХ: Нападач напушта Маракану

FOTO: M. Vukadinović

Crvena zvezda je na pragu da ostane bez najboljeg strelca među svojim napadačima. Iskusni napadač koji je u redove crveno-belih stigao u januaru 2018. godine iz Olimpijakosa daleko je dogurao u pregovorima sa kiparskim Apoelom.

Apoel trenutno sa klupe predvodi Vladan Milojević koji ga je inače i doveo u Crvenu zvezdu, i velika mu je želja da ponovo sarađuje sa Afrikancem.

Kako navode kiparski mediji, sve je već gotovo i ostalo je samo da se reše neke formalnosti kako bi fudbaler sa Komorskih ostrva zadužio žuto-plavi dres kiparskog velikana.

Za pet godina provedenih u Srbiji, Ben je sa ''crveno-belima'' osvojio pet titula, dva kupa i najefikasniji je napadač među strancima koji su igrali za Zvezdu sa postignutih 85 golova.

BONUS VIDEO: Pitali smo Beograđane da li Dragan Stojković treba da ostane selektor?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)