POZNATI TENISKI TRENER O NOVAKU: Morate da poštujete to što Đoković radi

Novosti online

04. 01. 2023. u 12:49 >> 13:57

Teniski trener Patrik Muratoglu dotakao se Novaka Đokovića i pričao o njegovim šansama na Australijan openu.

ПОЗНАТИ ТЕНИСКИ ТРЕНЕР О НОВАКУ: Морате да поштујете то што Ђоковић ради

Foto: Profimedia

Nekadašnji trener Simone Halep i Serene Vilijams govorio je o Novaku, Australiji i njegovim šansama na prvom grend slemu u sezoni.

- Sigurno će mu biti teško u Australiji. Nadam se da se neće raspasti kao na Ju-Es openu 2021. Dobro je što mu prvi turnir nije Australijan open već Adelejd, te da će moći tamo da se navikne na okruženje. Imao je teške mesece prošle godine jer je morao da se izbori sa posledicama onoga što mu se dogodilo u Melburnu. On je prošao dosta toga. Niko ne može da ostane imun na sve to.  - rekao je Muratoglu. 

- Voleo bih da su pokazali poštovanja prema Noletu. Kada dođete na stadion i vidite kako Đoković igra, najmanje što možete je da pokažete poštovanje prema njemu. Može da vam se svidi ili da vam se ne svidi kako on razmišlja ili šta radi, ali morate da ga poštujete. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)