LOŠE VESTI ZA SVE U SRBIJI: Novak Đoković izlazi na teren kad nikom ne odgovara

Novosti online

02. 01. 2023. u 09:16

Novak Đoković će u Adeajdu igrati svoj prvi turnir u novoj godini u sklopu priprema za Australijan open, a ujedno i prvi turnir od povratka u Australiju nakon deportacije.

ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА СВЕ У СРБИЈИ: Новак Ђоковић излази на терен кад ником не одговара

Foto: AP

Srpski as je nastupio u konkurenciji dublova gde je eliminisan u prvom kolu u tandemu sa Vasekom Pospišilom od para Brkić-Eskobar, a poznato je i kada kreće u akciju u singlu.

Đoković će na teren u noći između ponedeljka i utorka po našem vremenu negde oko tri sata ujturo protiv Francuza Konstantina Lestijena.

Njih dvojica će na teren kao drugi par, pošto pre njih meč igraju Dabil Medvedev i Lorenco Sonego a taj sustret počinje u 1.30 po našem vremenu kad ai kreće program.

Novak Đoković je saznao i potencijalnog rivala ukoliko se plasira u drugo kolo, a to će biti još jedan Francuz, Kventin Halis koji je eliminisao domaćeg takmičara Džereda Tomspona sa 6:3, 6:4.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije