AUSTRALIJA CRVENI OD STIDA: Šta su sve radili Novaku Đokoviću, a sada... (VIDEO)

Novosti online

02. 01. 2023. u 08:49

Navijači u Australiji su jedva čekali susret sa najboljim teniserom današnjice.

АУСТРАЛИЈА ЦРВЕНИ ОД СТИДА: Шта су све радили Новаку Ђоковићу, а сада... (ВИДЕО)

Foto: AP

Australijski "Sydney Morning Herald" piše da su strahovi o zvižducima na dočeku Novaka Đokovića u Adelejdu nestali pri prvom njegovom koraku na teren i od tada je ljubav publike prema šampionu samo uzimala zamajac.

- Navijači su stajali u redu od 09.00 ujutru da bi dobili mesto na "The Drive butiku", iako su Đoković i Pospišil bili zakazani kao drugi meč, posle otvaranja u 11.00 sati. Njihov prvi glas za Đokovića bio je urlik, pre nego što se prolomilo "Novak, Novak“ i "Nole, Nole“ - piše izveštač ovog lista i nastavlja:

- Melburn bi za dve nedelje mogao da pruži drugačiji test, ali u Adelejdu ​​nije bilo znakova nervoze. Najveće nepoštovanja prema Đokoviću bio je nesavesni navijač koji je sa zakašnjenjem hodao do svog mesta dok se devetostruki šampion Australijan opena spremao da servira. Na jednom upečatljivom transparentu sa Đokovićevim likom pisalo je: "Sviđalo se to vama ili ne. Najveći svih vremena."

Foto: AP

 

Utisak je da reporter "Sydney Morning Herald" nije preterao u opisivanju ljubavi koju su pokazali navijači u Adelejdu. Mnogi teniski zaljubljenici ostali su van stadiona i na različite su se načine dovijali kako bi na delu videli Đokovića.

Oni koji su bili dovoljno srećni da dođu do ulaznica strpljivo su prestajali preko tri sata čekajući na meč.

Foto: AP

 

Đoković je znao da im uzvrati, iako sa Pospišilom nije bio na očekivanom igračkom nivou protiv para Brkić-Eskobar. Posle poraza on je dugo potpisivao autograme na samom terenu i izvan stadiona.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)