BEKER O SILOVANJU U ZATVORU: Gledali ste filmove, ispadne sapun...

Novosti online

22. 12. 2022. u 09:27

SLAVNI nemački teniser Boris Beker odnedavno je slobodan čovek pošto je oslobođen iz britanskog zatvora, ali je cenu za puštanje na slobodu platio proterivanjem sa tla Ujedinjenog Kraljevstva.

БЕКЕР О СИЛОВАЊУ У ЗАТВОРУ: Гледали сте филмове, испадне сапун...

FOTO: AP

Novi život započeo je u rodnoj Nemačkoj, pošto je pušten ranije zbog dobrog vladanja. U intervjuu za nemačku televiziju Sat.1, ispričao je da su dva puta pokušali da ga ubiju, plašio se batina i silovanja.

- Kada sam došao u zatvor, samo sam gledao u pod. Nisam želeo nikoga da pogledam u oči i da ga uznemirim. Bilo je izuzetno opasno i izuzetno prljavo. Razni ljudi borave tamo - kriminalci, ubice, zlostavljači dece, dileri droge, silovatelji. Imao sam dve velike brige. Jedna je bila deliti ćeliju sa nekim ko bi mogao da me napadne. Druga briga su mi bile tuš-kabine. Zatvoriš vrata, skineš se i pogledaš iza sebe. Gledali ste filmove - ispadne sapun... Srećom, onda mi je guverner objasnio da ću biti bezbedan i na tome sam mu zahvalan - rekao je Beker.

Nije ipak bilo sve tako crno. 

- Otišao sam u zatvor sa 97 kilograma, a kasnije sam imao 90 kilograma. Kada sam se jednom video u ogledalu, bio sam šokiran svojim izgledom. Zatvor je bio dobar za moje zdravlje jer nije bilo alkohola, osim domaće rakije.

Boris Beker je partnerki Lilijan rekao da ne mora da ga čeka dok je u zatvoru.

- Rekao sam Lilijan: "Ljubavi moja, ne moraš da me čekaš. Ne znam koliko ću morati da budem u zatvor. Pogledala me je i rekla: "Borise, mi smo tim, a ti si moj partner. Ne se*i" - ispričao je Beker.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)