"BILO JE MNOGO PRITISAKA!" Novak Đoković otkrio šta se sve dešavalo na startu mastersa u Parizu

Novosti online

01. 11. 2022. u 19:05

​NOVAK Đoković i Maksim Kresi odigrali su vrlo zanimljiv meč 2. kola mastersa u Parizu, a pobeda je prilično obradovala srpskog asa.

БИЛО ЈЕ МНОГО ПРИТИСАКА! Новак Ђоковић открио шта се све дешавало на старту мастерса у Паризу

Foto: Printskrin/Twitter/@TennisTV

Podsetimo, Novak Đoković je savladao Kresija u dva izuzetno uzbudljiva seta, posle čega je istakao sledeće:

- Veoma sam zadovoljan igrom. Bilo je prilično intenzivno na terenu, a i bilo je mnogo pritisaka jer kada naspram sebe imate nekog ko ovako servira, čak i kod drugog servisa, nemate vi tu nešto mnogo prostora da se opustite. Morate da ste koncentrisani sve vreme. Njemu svaka čast na izvrsnim servisima. Ja sam imao šanse za brejk i u prvom setu, pa onda i u drugom, a brejk je na kraju i došao u pravom trenutku. Zapravo, u savršenom trenutku - rekao je Nole.


Gotovo u dahu je dodao:


- Znate, uslovi su drugačiji u odnosu na prošlu godinu. Podloga je brža, loptice idu brže, pa je mnogo teže napraviti brejk, naročito kada vam servira Kresi.


Upitan kako je kada igra protiv rivala koji koristi servis-volej stil, Nole je uz osmeh rekao:


- Pa, nije lako, jer ne samo da morate da mu vratite servis, već i da ga vratite tako da mu lopticu pošaljete pred noge, što je veoma teško. Ali, lepo je videti da neko izlazi na mrežu i posle svojih prvih i posle drugih servisa. Verujem da navijačima prija to što vide. Cenim ja to, poštujem hrabrost da neko igra tim "stilom iz davnina", da ga tako nazovem, i to u ovom sadašnjem, modernom tenisu. Nema mnogo takvih igrača, Kresi je praktično jedini takav u teniskoj eliti - rekao je na kraju Novak Đoković.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!