NOVAK GLEDA KAKO OTPADAJU FAVORITI IZ NJEGOVOG DELA ŽREBA: Švajcarac šokirao 12. igrača sveta, deli ga jedan meč od susreta sa Đokovićem

Novosti online

31. 10. 2022. u 18:51

TEK što je saznao ime iznenađujućeg rivala u drugom kolu mastersa u Parizu, Novak Đoković je dobio još jednu dobru vest.

НОВАК ГЛЕДА КАКО ОТПАДАЈУ ФАВОРИТИ ИЗ ЊЕГОВОГ ДЕЛА ЖРЕБА: Швајцарац шокирао 12. играча света, дели га један меч од сусрета са Ђоковићем

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, srpski teniser će u utorak oko 17 časova ukrstiti rekete sa Amerikancem Maksimom Kresijem, koji je iznenadio favorizovanog Dijega Švarcmana, a pobednik tog duela trebalo je da se sastane u trećem kou sa pobednikom projektovanog meča Karen Hačanov - Janik Siner.

Samo što do tog duela neče doći jer je Italijan, inače postavljen za 11 nosioca u Bersiju, neočekivano izgubio od 61. igrača sveta, Marka Andree Huslera. Rezultat je bio 2:0, po setovima 6:3, 6:2 za autsajdera.

Švajcarcu je ovo prvo učešće na mastersima u karijeri, a prošle nedelje je osvojio prvu titulu, na turniru iz ATP 250 serije u Sofiji kada je u finalu nadigrao favorizovanog Norvežanina Runea. Na putu do glavnog žreba u Parizu eliminisao je našeg Lasla Đerea u finalu kvalifikacija.

Hačanov je sa svoje strane uradio očekivano, savladao Argentinca Baeza prepustivši mu po jedan gem u oba seta, pa ćemo u trećem kolu po svemu sudeći gledati reprizu četvrtfinala Astane, osim ako Husler ne napravi novo iznenađenje.

BONUS - Najaktuelniji video snimci

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave