"NEKO PUŠIO MARIHUANU NA JU-ES OPENU": Nik Kirjos ostao u neverici, pa pljuvao protivnika (VIDEO)

Novosti online

01. 09. 2022. u 08:54

Nik Kirjos je nastavio da pobeđuje na Ju-Es openu, a u drugom kolu je imao težak ispit protiv Francuza Bendžamina Bonzija, kojeg je savladao sa 3:1 (7:6, 6:4, 4:6, 6:4).

НЕКО ПУШИО МАРИХУАНУ НА ЈУ-ЕС ОПЕНУ: Ник Кирјос остао у неверици, па пљувао противника (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Taj meč je protekao u senci nekoliko čudnih situacija. Požalio se Nik sudiji kada je između poena osetio čudan miris koji dolazi sa tribina. Osetio je da neko puši marihuanu.

- Na Ju-Es openu je veoma drugačija atmosfera u odnosu na druge turnire. Vimbldon je bio tako jedinstven. Australijan open, na neki način to očekujete tamo, jer ste Australijanac. Ali ovde je toliko bučno. Jedva čujem - požalio se Nik nakon meča i nastavio:

- Pola vremena ne mogu ni da čujem svoj tim jer je sve vreme tako bučno. Artur Eš je bio neverovatno bučan. Nisam mogao ništa da čujem. Konstantno podrhtavanje. Ljudi, sirene. Na Luju Armstrongu danas čuli su se vozovi i ljudi. Za nekoga ko se tokom karijere borio da se fokusira, zaista se trudim da spustim glavu i igram poen po poen, pokušavam da se iskopam iz nekih određenih situacija. Teško je jer ima mnogo smetnji. Dosta je i provokacija. Ljudi govore stvari. Moram da budem veoma oprezan sa onim što govorim ovih dana.

Nije to jedini incident koji se desio na meču Nika Kirjosa. Australijanac je ponovo pokazao i svoj specifičan temperament, posebno u situacijama kada mu nije išlo najbolje.

Tako je u trećem setu, kada je pri rezultatu 4:4 Bonzi napravio brejk, Kirjos ponovo pokazao deo svog repertoara kada je u pitanju ponašanje na terenu, pa je pljunuo u pravcu svog rivala, a to je snimila i kamera.

Ukoliko bi Kirjos prošao Volfa, u osmini finala bismo gledali pravi spektakl, jer će se onda najverovatnije sastati sa Danilom Medvedevim, koji je slavio protiv Rinderneha sa maksimalnih 3:0, a u narednom kolu igra protiv Jibing Vua iz Kine, protiv koga je apsolutni favorit.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)