NOVAK BEZ JELENE U DUBROVNIKU: "Obilazim hrvatsku obalu i uživam" (FOTO)

Novosti online

23. 07. 2022. u 18:45 >> 18:43

POSLE Visokog u Bosni i Hercegovini, te Crne Gore, Novak Đoković se uputio ka Hrvatskoj, gde je nastavio svoju balkansku turu posle osvajanja Vimbldona.

НОВАК БЕЗ ЈЕЛЕНЕ У ДУБРОВНИКУ: Обилазим хрватску обалу и уживам (ФОТО)

FOTO: Printskrin/instagram

Njegovim dolaskom prvi su se pohvalili iz restorana "Bova" na ostrvu Šipanu. Ovo ostrvo udaljeno 17 kilometara od Dubrovnika, jedinstveno je i po svom kulturnom blagu, jer se na njegovih 16 kvadratnih kilometara nalaze 42 stara letnjikovca dubrovačke vlastele, kao i 34 crkvice.

Nole je insistirao da se fotografiše sa osobljem mediteranskog restorana, a oni su na "Instagramu" objavili da je "predivno imati ga kao gosta" i čestitali mu na svim dosadašnjim uspesima. Nakon ručka, Novak se sa mlađom braćom Markom i Đorđem uputio u Dubrovnik, gde se fotografisao sa prolaznicima koji su ga prepoznali i nikoga nije odbio.

Inače, zanimljivo je da je pet dana pre Đokovića u restoranu "Bova" bio i slavni Dejvid Bekam, koji je sa njihovim timom išao u ribolov i uhvatio plavoperajnu jadransku tunu, što je prethodno odobrila njegova supruga Viktorija. 

Nova destinacija za Noleta je rajsko primorsko mesto tridesetak kilometara udaljeno od Šibenika, Rogoznica, koju još nazivaju i "hrvatskom lepoticom".

U pitanju je veoma malo mesto koje ima svega oko 2.500 stanovnika, ali je poznao po prelepim krajolicima, šumi, Plavom zalivu i čistom moru.

Doček koji je imao kod naših suseda bio je fenomenalan, a meštani ovog gradića iskoristili su priliku da naprave uspomene sa jednim od najvećih sportista koji je ikada hodao terenima.

Najbolji srpski teniser ubrzo je viđen i u Dubrovniku, to mu je sledeća destinacija, a kako to obično i biva, sve oči bile su uprte u njega, pa su ga "uhvatili" komšijski novinari, za koje je dao kratku izjavu.

- Na odmoru sam, iskoristio sam priliku da dođem i do Dubrovnika koji je jedan od najlepših destinacija. Najbolje se odmaram u moru, ali uveki imam i neke fizičke aktivnosti - rekao je Novak za portal "Indeks".

Sa njim ovog puta nije bilo supruge Jelene, već su prisutni bili braća Marko i Đorđe sa kojima će provesti naredni period.

- Stigao sam sa svoja dva mlađa brata, iskoristili smo priliku da malo budemo zajedno. Dugo nismo provodili kvalitetno vreme zajedno i eto. Sada smo tu. Obilazimo hrvatsku obalu i uživamo.

FOTO: Printskrin/Instagram/surfnaked8

Nole je nedavno trijumfalno napustio Britaniju, a sada čeka odluku američkih vlasti, od koje će u mnogome zavisiti kako će najbolji srpski teniser provetesti ostatak leta.

Kako stvari stoje, sve je izvesnije da će moći da nastavi da uživa na prelepim destinacijama bivše Jugoslavije...

- Lepo je uvek kada u sezoni osvojiš bar jedan grend slem, još kada je to Vimbldon koji meni puno znači. Sezona je uspešna, sve što će se dešavati u budućnosti samo je bonus - zaključio je Đoković.

 BONUS VIDEO: Novak se obratio mladim teniserima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!