ON JE IGRAČ KOJI ĆE SRUŠITI ĐOKOVIĆA, FEDERERA I NADALA: Poznati teniski trener izneo hrabru prognozu

Novosti online

21. 07. 2022. u 18:53

RIK Mači, poznati trener koji je na tenisku mapu stavio Venus i Serenu Vilijams izneo je hrabru prognozu koja se neće dopasti navijačima Novaka Đokovića, a ni onima koji podržavaju Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

ОН ЈЕ ИГРАЧ КОЈИ ЋЕ СРУШИТИ ЂОКОВИЋА, ФЕДЕРЕРА И НАДАЛА: Познати тениски тренер изнео храбру прогнозу

FOTO: EPA

Mači tvrdi da će Karlos Alkaraz biti najuspešniji teniser svih vremena, odnosno da će srušiti rekorde koje su članovi "velike teniske trojke" postavili.

Španac je nova zvezda svetskog tenisa i po mišljenju teniskog stručnjaka jedini legitimni naslednik trojca Federer, Đoković i Nadal, a Mači ide i korak dalje u toj tvrdnji - naglašava da će Alkaraz biti najvolji teniser svih vremena.

- Alkaraz je igrač generacije i svi će to ubrzo shvatiti. Po mom mišljenju, on je Agasi, Đoković, Federer i Nadal, sve u jednom. Znam da ovo zvuči možda i blesavo, ali izbegne li teže povrede, Alkaraz će postati najuspešniji teniser svih vremena, smatra Rik Mači, a svoje prognoze beleži na tome da je od malih nogu pratio karijere velikih grend slem pobednika, a uz Ričarda najzaslužniji je za uspeh sestara Vilijams.

- Od ranih dana video sam vrline Samprasa, Federera i Nadala, ali Alkaraz za svoje godine ima najkompletniju igru od svih njih. Jednostavno je rođen da ostvari najveće domete u tenisu, uveren je Rik Mači.

Alkaraz je ATP profesionalac od 2020. godine, a već ima pet osvojenih turnira. Ove godine osvojio je Majami i Madrid, oba masters turnira u seriji 1000.

BONUS VIDEO: Novak i Džuli igrali tenis u Beogradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna