PUBLIKA ŽELI TRI STVARI: Novak Đoković i prva reakcija posle bravura u Rimu

D. N.

10. 05. 2022. u 17:38

NOVAK Đoković ne samo da je vrlo dobrim nastupom prebrodio prvo kolo na ATP turniru u Rimu, već je posebno zadovoljan bio i posle meča.

ПУБЛИКА ЖЕЛИ ТРИ СТВАРИ: Новак Ђоковић и прва реакција после бравура у Риму

FOTO: AP

Podsetimo, naš as je bio slobodan u prvom kolu, kao vodeći nosilac, a u drugom je deklasirao Aslana Karecava iz Ruske Federacije.

Odmah po završetku susreta, Nole se, pokraj igrališta, obratio TV gledaocima:


- Nikad ne znate šta može da vam se desi protiv ovakvog igrača, jer je Aslan neko ko ume vrlo, vrlo dobro da odigra. On je nezgodan, zbog stila igre. Znate i sami, uvek može bolje, ali ja ipak moram da budem zadovoljan pobedom protiv kvalitetnog protivnika koji je čvrst, stabilan, koji stoji blizu linije i ne da vam mnogo vremena za razmišljanje. Ali, ovoga puta je grešio, pa mi je utoliko posao bio olakšan. Bilo je solidno, može to i bolje, nadam se još boljem tenisu u narednim kolima - istakao je Đoković.


Osvrnuo se potom i na nekoliko bravura koje je izveo, "klizeći" po rimskoj šljaci:

- Čovek se uvek nada da će biti u prilici da odigra atraktivan, lep poen, da će to slaviti s navijačima, jer publika to i želi. Želi ona uzbuđenje, dobar tenis, borbu. Imali smo ovoga puta nas dvojica nekoliko lepih poteza. Ma, uvek je lepo igrati u ovom "kolosemu" tenisa, što "Foro Italiko" svakako jeste - zaključio je Novak Đoković.


Priliku da nastavi sa dobrim igrama, Nole će imati u trećem kolu, kada Đokovića čeka bolji iz meča Laslo Đere - Stan Vavrinka.

 

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!