NIKOLA Pilić dao je intervju teniskim medijima u kojima je govorio o odluci engleskih vlasti da ruskim teniserima zabrane igranje na Vimbldonu.

NIKI CARE

27.04.2022. 11:46

DANAS JE ZABRANJENO GOVORIT ISTINU. Danas kad su zapadni mediji organizovani po sablonu Jozefa Gebelsa, od svake istine naprave laz i obratno. ZAPADNA POLITIKA I POLITICARI SU TOTALNO UMESALI PRSTE U SPORT, koji koriste u ratne svrhe. NIJE SAMO DZONSON "CRAZY" NJIH JE 90% "CRAZY" sto som videli i u Australiji.

Pera

27.04.2022. 14:14

Englezi su svinje proklete. Kad oni napadnu neku državu, niko nesme da pisne, kad Amerika napadne 36 puta 26 država od drugog svetskog rata, niko nesme da pisne, kad Francuska napadne Gadafija, niko nesme da pisne, kad englezi napadnu Argentinu, niko nesme da pisne, kad englezi i francuzi unište Suecki Kanal, niko nesme da pisne, jednom rečju kad zapad napadne bilo koga iz bilo kojih nevaljalih razloga, Plenković ne kaže ni reč. Njegov problem je što je on čistokrvni poltron. Hrvati su bili konjušari vekovima, i sada su konjušari Evropskoj Komisiji iliti Evropskoj Uniji. Sram vas bilo !!!!!!!

Soko

27.04.2022. 14:37

Boris Džonson je ljudska nakaza,takvi ludim Englezima i mogu da budu na čelu.Sreća za ceo svet pa se pojavio neko ko može da stane na put anglosaksonskim budalama.Živeo Putin,živela Rusija kao oslobodioci od anglosaksonskog terorizma i pljačke.

Sumadinac

27.04.2022. 16:51

Nista cudno.Ja neznam coveka u nekim srednjim gidinama da ima pozitivno misljenje o Enleskoj i Englezima.Oni samo seju zla po svetu.Cinizmu nema kraja kod njih.Pilic je u pravu.Covek je gospodin i slobodan covek moze da kaze sta misli.Bilo i bice.