ŠTA BI, NOVAČE? Đoković sreo Nejmara u Monte Karlu i... "nije se dobro proveo" (VIDEO)

Novosti online

11. 04. 2022. u 15:12

NOVAK Đoković je u Monte Karlu, gde ga očekuje nastup na turniru masters serije, a tamo je sreo veliku zvezdu fudbala. Nejmar je, međutim, nadmašio Noleta u jednoj igri koju su odigrali.

ШТА БИ, НОВАЧЕ? Ђоковић срео Нејмара у Монте Карлу и... није се добро провео (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Twitter/@DjokerNole

Veliki povratak najboljeg tenisera sveta, koji je ove sezone odigrao samo jedno ATP nadmetanje, a završio ga u Dubaiju sa dva trijumfa i jednim porazom, biće kada se okončaju mečevi prvog kola, jer je u njemu Novak Đoković slobodan, ali je on "skoknuo" i do teniskih terena, da pogleda neke mečeve, a sreo se i sa asom Pari Sen Žermena.

Nejmar je došao na masters u društvu saigrača Marka Veratija, a u jednom trenutku je, van tribina, s Đokovićem i klupskim kolegom rešio da se nadmeće u pimplovanju.

Iako je srpski as vešt i sa fudbalskom loptom, igrači PSŽ-a su se pokazali kao bolji u ovom malom nadmetanju - Đoković je prvi poklekao, iako je i ovoga puta pokazao zavidno znanje:

Nejmar, Verati i ostali okupljeni odmah su "proslavili" Novakov "poraz", naravno - svi nasmejani, baš kao što je to bio i Đoković.

Upravo je srpski teniser i podelio snimak ovog takmičenja u pimplovanju na društvenim mrežama, uz pozdrav Nejmaru i Veratiju.

Noletov rival u drugom kolu mastersa u Monte Karlu biće Alehandro Davidovič Fokina, koji je svog prvog suparnika Markosa Đirona savladao u dva seta.

BONUS VIDEO Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je postao najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave