ITF ODREDIO DOMAĆINE GRUPNE FAZE DEJVIS KUPA: Evo gde se sve može naći Srbija

Novosti online

18. 03. 2022. u 09:00

TENISKA reprezentacija Srbije nastupiće od 14. do 18. septembra u grupnoj fazi završnog turnira Dejvis kupa. ITF je odredio gradove domaćine, a 31. marta biće poznati i sastavi grupa.

ИТФ ОДРЕДИО ДОМАЋИНЕ ГРУПНЕ ФАЗЕ ДЕЈВИС КУПА: Ево где се све може наћи Србија

Tanjug/AP

Međunarodna teniska federacija izdala je saopštenje u kom nalaže da će Bolonja, Glazgov, Hamburg i Malaga biti domaćini grupne faze završnog turnira Dejvis kupa, koja je na programu od 14. do 18. septembra ove godine.

Kako se navodi, svaki grad će biti domaćin jedne grupe od po četiri reprezentacije, a žrebom 31. marta biće određen sastav grupa.

Na Dejvis kupu neće biti Rusije koja brani titulu, dok će se za ovaj prestižni trofej takmičiti teniske reprezenatcije Srbije, Hrvatske, Velike Britanije, Nemačke, Argentine, Australije, Belgije, Južne Koreje, Španije, SAD, Francuske, Italije, Kazahstana, Kanade, Holandije i Švedske.

Podsetimo, specijalne pozivnice za ovaj turnir dobile su Kanada i Velika Britanija, dok je već odranije poznato da će naša reprezentacija zameniti Rusiju, koja je izbačena zbog sukoba u Ukrajini.

BONUS VIDEO - Navijanje škotskih navijača

 

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije