NOVAK ĐOKOVIĆ PAŽLJIVO DA RAZMISLI: "Neko mora da radi prljavi posao"

Novosti online

13. 03. 2022. u 10:34

NIJE ni Aleks Koreča propustio priliku da prokomentariše rastanak Marjana Vajde i srpskog tenisera.

НОВАК ЂОКОВИЋ ПАЖЉИВО ДА РАЗМИСЛИ: Неко мора да ради прљави посао

FOTO: Tanjug/AP

Španac je uvek u prošlosti pomno pratio i glasno komentarisao sva dešavanja oko Novaka Đokovića, a nije propustio ni sada da iznese mišljenje o stanju u kome je najbolji igrač svih vremena.

- Najboljim igračima treba neki odličan bivši igrač koji poznaje sve savršeno, koji zna kako izgledaju stvari na terenu. Treba im neko kome veruju, neko ko radi taj 'prljav' posao da se tako izrazim. Marijan je bio baš to, bivši igrač koji sve poznaje dobro -  rekao je Koreča.

Bivši teniser, a sada konsultant Eurosporta smatra da Đoković mora pažljivo da donese odluku.

- Možda su Novaku bile potrebne neke nove stvari ili je možda Vajda primetio da mu treba odmor, da treba da misli na porodicu i na sebe. Novaku je potreban neko da bude njegova desna ruka ruka. To je ono što je Marijan radio. Ako se Novak iznervira na terenu, Vajda je znao kako da odreaguje u tom momentu. Možda taj neko novi reaguje drugačije i tako samo dodatno iznervira Đokovića. Zbog toga treba da zna tačno šta želi od novog trenera i kakav profil trenera mu je potreban, u suprotnom će stalno da ga poredi sa Vajdom - smatra Španac.

Uveren je da Srbin ima još nekoliko godina pred sobom i da je neophodno da na tom putu pronađe pravo rešenje.

- Po meni Novak ima još tri, četiri godine na vrhunskom nivou. Biće mi zanimljivo da vidim koga će da izabere, to je veoma važna odluka za njega - zaključio je Koreča.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KRAJ ZA DŽABIR: Ribakina preko Kudermetove do pobede