AMERI, JESTE LI SADA SREĆNI? Novak Đoković vam ne dolazi! Oglasio se direktor Majamija

Novosti online

10. 03. 2022. u 09:06

ONO što su uradili Australijanci prepisali su Amerikanci, zabranili su ulazak Novaku Đokoviću u SAD.

АМЕРИ, ЈЕСТЕ ЛИ САДА СРЕЋНИ? Новак Ђоковић вам не долази! Огласио се директор Мајамија

Foto AP

Ruku na srce, Srbin sada nije ni pokušao da uđe, bio je svestan da nema šanse, pa je ostao u Evropi da se sprema za turnire na šljaci.

Srpski as će propustiti Masterse u Indijan Velsu i Majamiju, a upravo sa takmičenja na Floridi stižu glasovi koji govore da su bili spremni za ovakav razvoj događaja.

Oglasio se Džejms Blejk, direktor Mastersa u Majamiju, koji kaže da im je od početka bilo jasno da se Đoković neće pojaviti.

- Od početka nam je bilo jasno da učešće Novaka Đokovića na Majami openu zavisi isključivo od njegovog ranog dolaska u SAD, a bilo je jasno da je tako nešto na dugom štapu. Srećom, imamo neverovatno jaku i talentovanu grupu igrača koja učestvuje, tako da se nadamo da ćemo imati sjajan turnir - rekao je Blejk.

Kris Vidmajer, portparol Američke teniske federacije (USTA), izjavio je da organizatori takmičenja u Indijan Velsu i Majamiju nemaju drugi komentar osim da su se ovi turnir rukovodili uputstvima vlade u vezi sa pandemijom koronavirusa.

Veruje se da će Novak početi ponovo da igra u aprilu, na Mastersu u Monte Karlu, a nažalost Danil Medvedev ima veliku priliku da nparvi ogromnu zalihu na ATP listi. Međuti, Nole je tako odlučio, a mi Srbi ga moramo podržati...

BONUS VIDEO: Novak i Jelena u ludom noćnom provodu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)