HRVATI HTELI DA BIJU KIRJOSA? Nik otkrio detalje, nakon meča u svlačionici je nastao haos

Novosti online

22. 01. 2022. u 08:07

NEMA sumnje u jedno, Nik Kirjos je za svet tenisa isto što i Nenad Lalatović za svet srpskog fudbala. Nikada nije dosadno kada se oni pojave.

ХРВАТИ ХТЕЛИ ДА БИЈУ КИРЈОСА? Ник открио детаље, након меча у свлачионици је настао хаос

Foto: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Nik Kirjos je bio jedan od najglasnijih u pružanju podrške Novaku Đokoviću, te je zbog toga stekao brojne simpatije navijača u Srbiji, ali je sada u centru pažnje iz drugog razloga.

Kirjos je na Tviteru otkrio da su treneri hrvatskog dubla Nikola Mektić i Mate Pavić navodno želeli da se sa njim potuku!

jedno od najvećih iznenađenja dosadašnjeg toka Australijan opena priredili su upravo Kirjos i Tanasis Kokinakis. Savladali su najbolji dubl na svetu Nikolu Mektića i Matea Pavića.

Hrvati su nakon meča istakli nezadovoljstvo zbog načina na koji je publika podržavala Kirjosa, a Australijski teniser je nakon meča na Tviteru otkrio da je umalo dobio batine.

- Samo da vam svima javim da su posle jučerašnjeg ludila u dublu treneri naših protivnika pretili i želeli da se potuku sa nama u sali za igrače. Tenis je mekan, mekan sport. Sve zbog toga što sam se pomerio, pa ih je udarila loptica, napisao je Nik Kirjos.

Odgovrio je i njegov dubl partner.

- To je bilo ludo! Pomislili su da je ovo UFC, prokomentarisao je Kokinakis čitavu situaciju.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu