STONOTENISKA LEGENDA ALEKSANDAR KARAKAŠEVIĆ OSUĐUJE AUSTRALIJANCE: "Svaka čast šta je Đoković izdržao"

S. K.

17. 01. 2022. u 23:19

ALEKSANDAR Karakašević, legendarni stonoteniser, priznaje da on ne bi izdržao sve što je preživeo Novak Đoković i da bi se kući vratio prvim avionom.

СТОНОТЕНИСКА ЛЕГЕНДА АЛЕКСАНДАР КАРАКАШЕВИЋ ОСУЂУЈЕ АУСТРАЛИЈАНЦЕ: Свака част шта је Ђоковић издржао

Foto: M.Vukadinović

- Nije mi jasno da njima nije bilo u interesu da na njihovom grend slemu igra teniser, koji treba da osvoji desetu titulu. Lično, da se ja pitam, nikad u životu više tamo ne bih zaigrao, makar prestao da igram tenis. Ali, znamo kakav je Novak, da je uporan, da će otići tamo već sledeće godine ako mu budu dozvolili - kaže Karakašević.

Jedan od naših najpoznatijih sportista smatra da sve što se dešavalo nema veze sa sportom.

- Oni su mu dali dozvolu da igra, dali papire da može da uđe. Razumeo bih da je krenuo bez papira... Glupo je ovo što su mu uradili, jer su mu dali vizu. Zato po mom mišljenju ovo nema veze sa sportom, čak mislim da bi se u Novakoj koži našao i neki drugi igrač broj jedan.

Australijanci kažu i da je pogrešio što je objavio da dolazi na AO, jer je dobio medicinsko izuzeće.

- Verovatno bi prošlo bez buke... Ali, nije u redu da neko ne igra samo što je nešto napisao, nije u redu da Đoković ne učestvuju na AO, nije u redu da bude u imigracionom pritvoru četiri dana. Novak nije napravio nikakav prekršaj, pa oni su mu dozvolili da dođe. Katastrofa je to što su mu uradili. Očigledno je da postoje više stvari nego što je ova. 

Karakašević podvlači da mu je žao šta je sve morao Đoković da istrpi.

- Novak je mnogo veliki da bi mu se ovo dešavalo 14 dana. Očigledno su rešili da se na njemu dokazuju i sve se na njemu slomilo. Branim ga, jer kada su mu već dali dozvolu morali su da ga puste. Ovo mi je odvratno, mogli su da kažu već u utorak, nisu morali da ga maltretiraju do nedelje. A ne, trenira, ne trenira, pritvor, zato mi sve liči na iživljavanje. Užasno me nervira, jer je sve ovo rađeno namerno, sa ciljem da ga mlate svaki dan. I svaka mu čast što je izdržao. Ja ne bih izdržao, otišao bih kući. I sigurno je da niko neće osvojiti devet titula kao on - ljutit je Karakašević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna