PREMIJERKA BRNABIĆ SE OGLASILA O ĐOKOVIĆU: Skandalozna odluka suda i brutalne laži o vakcinaciji u Srbiji

Tanjug

16. 01. 2022. u 10:55

ODLUKA o proterivanju Novaka Đokovića je skandalozna i pokazala je kako u nekim drugim zemljama funkcioniše, odnosno ne funkcioniše vladavina prava, izjavila je danas predsednica Vlade Ana Brnabić.

ПРЕМИЈЕРКА БРНАБИЋ СЕ ОГЛАСИЛА О ЂОКОВИЋУ: Скандалозна одлука суда и бруталне лажи о вакцинацији у Србији

Foto: Tanjug

 - Neverovatno mi je da imamo dve potpuno oprečne odluke suda u roku od samo nekoliko dana i 11 dana fizičkog i psihičkog maltretiranja. Kao predsednica Vlade Srbije nisam srećna, ali ne treba biti ni previše emotivan. Jedva čekam da vidim Novaka Ðokovića u svojoj zemlji, u Srbiji i da nekako zajedno prođemo sve ovo i da mu pružimo podršku u ovim teškim trenucima - rekla je Brnabić novinarima pose glasanja na referendumu za izmenu Ustava Srbije.

Istakla je da su se u Australiji od predstavniak tamošnjih vlasti čule neverovatno brutalne laži o vakcinaciji u Srbiji.

 - Otvorene laži u Australiji od strane predstavnika države, koji kaže da je vakcinacija u Srbiji ispod 50 posto. Mi imamo u ovom trenutku 58 odsto potpuno vakcinisanih, a 37 odsto vakcinisanih trećom buster dozom, što je mnogo bolje nego u mnogim zemljama EU, ukjljučujući Hrvatsku, Estoniju, Rumuniju, Bigarsku i još neke zemlje - navela je premijerka.

Naglasila je da se nada da zahvaljujući glasanju na referendumu o promeni Ustava takva proterivanja ljudi nikad neće biti moguća u Srbiji.

 - Da to u Srbiji, kad nekome date vizu, znači da ta osoba može da uđe u vašu zemlju, a ne da proputuje pola sveta da bi je onda samo izbacili - istakla je Brnabić.

BONUS VIDEO:

VUČIĆ SE OBRATIO NAKON GLASANJA: Celom svetu na engleskom jeziku poslao poruku Novaku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

MISTERIOZNA PORUKA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Hrvatska grupa i anđeoski broj bacili u rebus navijače