SRAMAN POTEZ NOVAKOVOG KRITIČARA: Ovo što je uradio - najbolje pokazuje kakav je

Novosti online

15. 01. 2022. u 17:01

NOVAK Đoković dobija podršku pred suđenje koje će odlučiti da li ostaje u Australiji ili će biti deportovan (a koje, u noći između subote i nedelje možete uživo pratiti na portalu "Novosti"), ali se dešavaju i očajnički potezi njegovih kritičara.

СРАМАН ПОТЕЗ НОВАКОВОГ КРИТИЧАРА: Ово што је урадио - најбоље показује какав је

Foto AP

Kada je početkom ove sedmice američki novinar Ben Roteberg preneo svoja iskustva sa treninga najboljeg tenisera sveta, taj najveći Novakov kritičar rekao je da je nastao tajac kada je Đoković ušao u svlačionicu.

Time je započeo sled događaja koji je doveo do toga da Amerikanac pokaže svoje pravo lice.

Podsetimo, Rotenberg je tada napisao sledeće:

- Novak je došao u salu pre treninga. Svi su zaćutali i počeli da blenu u njega. Bilo je vrlo neprijatno razgovarati o tome... - navodno je rekao jedan teniser koji se našao sa Novakom u teretani, a javio je pomenuti novinar..

Stigao mu je odgovor ukrajinskog teniskog asa Sergija Stakhovskog koji ovako odbranio Đokovića:

- Totalno sr... Zagrevao sam se za moj meč u istoj teretani, nađi bolje ogovarače - rekao je Stakhovski koji je u već nekoliko navrata branio Đokovića, a među prvima se javio kada je cela hajka na srpskog tenisera počela.

Sergej Stakhovski je potom, u četvrtak, saopštio da završava tenisku karijeru, a ove subote je obelodanio i sledeće:

Zbog pomenutog odgovora Rotenbergu, američki novinar ga je blokirao na Tviteru. Tako to valjda ide kada kritičari za neosnovane optužbe dobiju odgovor kakav zaslužuju...

- Ben je ovo stvarno shvatio lično. To ja i zovem žutom štampom, ali pretpostavljam da je njegov Njujork Tajms takva novina ovih dana, napisao je Stakhovski.

Ostanite uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta Novak Đoković doživljava u Australiji i šta ga čeka u vezi sa Australijan openom 2022, koji počinje ovog ponedeljka, 17. januara.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?