MUFTIJA BEOGRADSKI UZ NOVAKA: Poslao moćnu poruku Đokoviću - "Svedočim, Bog sve vidi"

Novosti online

08. 01. 2022. u 11:12

PODRŠKA Novaku Đokoviću stiže sa svih strana, dok čeka odluku australijskih vlasti hoće li mu dozvoliti ulazak u zemlju, iz minuta u minut stižu mu poruke podrške.

МУФТИЈА БЕОГРАДСКИ УЗ НОВАКА: Послао моћну поруку Ђоковићу - Сведочим, Бог све види

FOTO: Printskrin/Tviter/Mjusufspahic

Novak čeka odluku u hotelu strave u Melburnu. Njegovi advokati podneli su brojne dokaze da je Nole uradio sve kako treba, među njima i PCR test.

To se može iskoristiti kao dokaz da nije mogao da primi vakcinu, a dve nedelje kasnije nije imao nikakve simptome, što mu je garantovalo ulazak u zemlju bez karantina. Ipak, pravila u Australiji su se naprasno promenila i njemu je ta dozvola uskraćena.

Veliki broj sportista i javnih ličnosti stao je uz Novaka, na Tviteru je u trendinu hešteg #StandWithNovak i #FreeNovak. Na toj društvenoj mreži oglasio se i beogradski muftija, Mustafa Jusufspahić.

On je pružio podršku najboljem na svetu uz kratku poruku.

- Svedočim: Bog sve vidi - napisao je uz sliku sa Đokovićem u Skupštini Srbije.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila