"NOVAK JE U PRAVU"? Još jedan favorit besan i zaražen koronom pred Australiju

Novosti online

27. 12. 2021. u 08:27

NOVAK Đoković propušta prvi deo Australije, tačnije ATP kup u Sidneju, a najverovatnije će i grend slem u Melburnu zbog vakcine protiv korone.

НОВАК ЈЕ У ПРАВУ? Још један фаворит бесан и заражен короном пред Аустралију

Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Ništa bolje ne prolaze ni oni koji su vakcinisani. Ruski teniser Andrej Rubljov pozitivan je na korona virus, što je objavio na svom Tviter nalogu.

Peti reket sveta planirao je u ponedeljak, 27. decembra, da otputuje u Australiju gde je sa Danilom Medvedevim trebalo da predvodi selekciju Rusije na ATP kupu u Sidneju.

- Trenutno sam u Barseloni i, nažalost, moj test na virus kovid-19 je bio pozitivan. Nalazim se u izolaciji i pridržavam se svih propisa lekara. Kao što znate, potpuno sam vakcinisan, pripremao sam se za ATP kup i Australijan open. Moram da se oporavim. U Melburn ću da idem samo kada bude sigurno za sve ostale. Uznemiren sam i zabrinut zbog svega ovoga što se dešava. Molim vas da vodite računa o sebi i ljudima oko vas. Vratiću se na teren što pre je moguće - napisao je Rus.

Rubljov je još jedan u nizu učesnika egzibicije u Abu Dabiju koji je dobio pozitivan nalaz na koronu. Pre njega zaraženi su Rafael Nadal i njegov trener Karlos Moja, Denis Šapovalov, Ema Radukanu, Belinda Benčić i Ons Žaber i svi su navodno bili vakcinisani.

ATP kup je na programu od 1. do 9. januara, a reprezentacija Rusije brani trofej osvojen prošle godine. 

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!