ĐOKOVIĆ JE NAJTEŽI MOGUĆI PROTIVNIK: Debitant na Završnom turniru Kasper Rud ne krije uzbuđenje što će igrati protiv Novaka

Novosti online

14. 11. 2021. u 16:28

OSMI teniser sveta Kasper Rud imao je sezonu za pamćenje, a na Završnom turniru u torinu imaće priliku da dodatno popravi utisak.

ЂОКОВИЋ ЈЕ НАЈТЕЖИ МОГУЋИ ПРОТИВНИК: Дебитант на Завршном турниру Каспер Руд не крије узбуђење што ће играти против Новака

FOTO: AP

Debitant neće imati nimalo lak zadatak u svom prvom meču na završnim turnirima, ali mu rezultat i nije u prvom planu. Veoma je uzbuđen što će igrati protiv najboljeg tenisera sveta svih vrtemena Novaka Đokovića.

- Osećam se uzbuđeno jer on je najteži moguići protivnik na svetu. Zna kako ovaj turnir funkcioniše, osvojio ga je toliko puta. Malo je nedostajalo da osvoji kalendarski Gren slem. Gledao sam finale Ju-Es opena, možda ću pitati Danila za savet kako da ga pobedim. Novak je kompletan igrač koji gotovo da nema slabosti. Znam da me u ponedeljak čeka težak posao, ali pokušaću da uživam u trenutku - rekao je Rud.

Rud je do Završnog turnira stigao bez nekog velikog uspeha, put je prokrčio strpljivo skupljajući poene na manjim turnirima.

- Nisam igrao mnogo na velikoj sceni. Osetio sam kako je to, a svoj put sam krčio sporo i strpljivo. Nadam se da će me posle ovog turnira protivnici malo više poštovati. Igračima je to važno, da ih se protivnici plaše. Kao kad igrate protiv Novaka. Ili protiv Rae na šljaci - svi znaju da će biti teško i da te čeka tri sata velike borbe - rekao je Rud za sajt ATP.

Novak Đoković i Kasper Rud igraće u ponedeljak od 14 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna