BIVŠA ŠAMPIONKA VIMBLDONA VERUJE U NOVAKA: On je nadčovek, osvojiće bar 23 gren slema

Novosti online

25. 09. 2021. u 19:31

BIVŠA šampionka Vimbldona Marion Bartoli smatra da je Nobvak Đoković izgubio finale Ju-Es opena jer je bio nervozan zbog potencijalnog osvajanja kalendarskog slema, ali očekuje da će najbolji teniser svih vrema do kraja karijere osvojiti najmanje 23 gren slema.

БИВША ШАМПИОНКА ВИМБЛДОНА ВЕРУЈЕ У НОВАКА: Он је надчовек, освојиће бар 23 грен слема

FOTO: AP/Tanjug

- Bilo je očigledno da je poraz usledio samo zbog pritiska. Isto se desilo Sereni Vilijams, kad je izgubila od  Roberte Vinči, što niko nije očekivao. Doduše, to je bilo u polufinalu - rekla je Bartoli, prisećajući se 2015. godine i senzacionalnog sve-italijanskog finala u Njujorku kad je Roberta Vinči ipak stala u finalu gde je bolja od nje bila zemljakinja Flavija Peneta.

- Novak je to i sam rekao posle meča, priznavši da se osećao kao da nema noge u finalu. Nije to bio onaj Đoković koga smo navikli da gledamo, koliko god da je nadčovek, u nekom trenutku je previše pritiska, čak i za nekog poput njega.  Mislim da će teško stići do nove prilike za kalendarski slem, ali verujem da će stići d obrojke od 23 gren slema ukupno - zaključila je Bartoli, kojoj je titula u Vimbldonu 2013. bilo ujedno i poslednje učešće na gren slemovima.

BONUS VIDEO - NOVAK ZAPEVAO "PUKNI ZORO"! Pogledajte snimak o kom priča Srbija, Đoković oduševio goste

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024