LEBRON OTKRIO SVOJE PLANOVE: Sanja da zaigra sa sinom, želi da prestigne DŽordana i igraće do 44. godine!

Novosti online

13. 07. 2021. u 10:11

LEBRON Džejms jedan od najboljih igrača današnjice, ali i on se bliži kraju karijere pošto će u decembru proslaviti 37. rođendan.

ЛЕБРОН ОТКРИО СВОЈЕ ПЛАНОВЕ: Сања да заигра са сином, жели да престигне Џордана и играће до 44. године!

Foto: AP

Svi ljubitelji košarke pitaju se do kada ćemo imati privilegiju da ga gledamo na terenu, a u jednom potkastu otkrio je da ne namerava uskoro da stane! 

- Zaista se nadam da ću karijeru završiti u Los Anđeles Lejkersima. Bilo to za četiri, pet, šest ili sedam godina..., ostavio je tako Džejms mogućnost da igra i sa 43 godine.

- Nadam se da ću još dugo moći da igram. Volim da budem u Los Anđelesu, moja porodica voli... Igram za čuvenu franšizu kao što su Lejkersi i to je kao u filmu 'Space Jam'. Nisam ni mogao da pomislim da je to uopšte moguće, poručio je Džejms.

Ugovor "Kralja" sa Lejkersima traje još dve sezone, preciznije do 2023. godine, kada će imati 38 godina i 20 sezona iza sebe.

Plan mu je da bude u NBA ligi i ostvari san i zaigra sa sinom Bronijem Džejmsom, a želja da prestigne velikog Majkla Džordana po broju šampionskih prstena. Trenutno ih ima četiri (dva sa Majamijem, po jedan sa Lejkersima i Klivlendom), dok Džordan ima šest sa Čikagom.

(Mondo) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)