ĐOKOVIĆ ĆE IMATI PODRŠKU NA VIMBLDONU: Od četvrtfinala pune tribine Centralnog terena i Terena broj 1 u Ol Ingland klabu (FOTO)

Novosti online

04. 07. 2021. u 15:17

PRVA nedelja je tradicionalno slobodan dan na Vimbldonu a od ponedeljka počinju borbe za četvrtfinale u kome će, po odluci organizatora, tribine dva najveća stadiona u kompleksu Ol Ingland klaba biti popunjene u punom kapacitetu.

ЂОКОВИЋ ЋЕ ИМАТИ ПОДРШКУ НА ВИМБЛДОНУ: Од четвртфинала пуне трибине Централног терена и Терена број 1 у Ол Ингланд клабу (ФОТО)

FOTO: AP/Tanjug

Odluka se, naravno, odnosi i na polufinala i finale na Centralnom terenu.

Drugu nedelju nezvaničnog prvenstva sveta na Centralnom terenu otvoriće duelom osmine finala Novak Đoković protiv 17. mosioca Kristijana Gerina iz Čilea. To je ustupak organizatora njihovom ljubimcu Rodžeru Federeru da on igra u večernjem terminu svoj meč protiv Lorenca Sonega.

Svi mečevi osmine finala trebalo bi da budu završeni u ponedeljak, a od srede kreće četvrtfinale u kome će publika moći da ispuni stadione. Novakov protivnik u borbi za polufinale biće bolji iz dvoboja Andrej Rubljov - Martin Fušovič, a derbi ove runde trebalo bi da bude duel iz drugog dela kostura Medvedev - Federer.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!