VIŠE VREMENA PROVEDI U PRIPREMAMA, MANJE KRITIKUJ NOVAKA: Kirjos se povukao sa Vimbldona

Novosti online

04. 07. 2021. u 09:57

AUSTRALIJSKI teniser Nik Kirjos povukao se sa Vimbldona zbog povrede.

ВИШЕ ВРЕМЕНА ПРОВЕДИ У ПРИПРЕМАМА, МАЊЕ КРИТИКУЈ НОВАКА: Кирјос се повукао са Вимблдона

Foto: Printskrin Instagram/k1ngkyrg1os

Teniser koji je javnosti poznat više po kritičkom stavu prema Novaku Đokoviću nego dobrim igrama na teniskom terenu povukao se u trećem kolu Vimbldona zbog povrede koju je zadobio. 

Podsetimo, Australijanac je pobedio Iga Ambera, Đanluku Magera, a nakon dva seta sa Feliksom Ože-Aljasimom predao je u trećem kolu. On je takođe odlučio da se povuče i iz mešovitih dublova gde je nastupao sa Venus Vilijams. 

- To je nešto što sam očekivao da će mi se desiti. Mnogi kažu da nisam profesionalac. Kažu da sam mogao da se bolje pripremim i da više treniram. Ja sam trenirao i spremao sam se, uradio sam sve što sam mogao pred Vimbldon. Mogao sam ranije da dođem u London da se spremim još bolje, ali nisam hteo. Nisam hteo da uđem u 'mehur' pred turnir. Nisam hteo da pravim problem i to je bila moja odluka - kaže Kirjos i nastavlja:

- Nisam bio u stanju da nastavim da igram u ovom meču kao što sam igrao ranije. Igrao sam dobro i motivisan sam za turnire koji dolaze. Uspeo sam da dođem od najlošijeg momka u tenisu do miljenika svake publike. Teško mi je bilo da se oprostim od publike. Dobro su me bodrili. Ranije sam još rekao da neću da igram tenis svake nedelje, neću da jurim lopticu stalno po svetu. To je moj plan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna