OGLASIO SE ĐOKOVIĆEV MRZITELJ: Izbezumljena reakcija jednog šampiona! Ovaj dečko ima problem sa kontrolom besa

Novosti online

10. 06. 2021. u 09:06

TEŽAK meč četvrtfinala Rolan Garosa odigrao je Novak Đoković protiv Mateo Beretinija.

ОГЛАСИО СЕ ЂОКОВИЋЕВ МРЗИТЕЉ: Избезумљена реакција једног шампиона! Овај дечко има проблем са контролом беса

FOTO: AP

Italijan je odigrao briljantan meč, nije Srbinu bilo lako pa je tokom meča često pokazivao reakcije.

Naime, posle dve atipične greške u taj brejku kod rezultata 5:4, Novak je poklonio treći set protivniku, što je meč uvelo u igru živaca koji su svako malo bili na probi.

Imao je Novak brejk loptu i posle pražnjenja stadiona Filip Šatrije od strane publike, ali se okliznuo, pao i tom prilikom možda i malo povredio, što je bio dodatni razlog za nervozu.

U 12. gemu četvrtog seta, posle dve propuštene set lopte, srpski as treću je pretvorio u konačan trijumf, ali je i pre i posle završnog poena imao „ispade“ ka svojoj loži, zamahivanje reketom ka nekom u toj loži, kao i šutiranje reklama.

Sav bes iskalio je, dakle, na nekom svom (u loži su, osim Novakovog stručnog štaba na čelu s Marjanom Vajdom, bili i Đokovićevi otac i majka, kao i supruga Jelena), što je bio dovoljan razlog da Ben Rotenberg, novinar Njujork Tajmsa, u srpskoj javnosti percipiran kao „Novakov mrzitelj“, na Tviteru napiše kako „ovaj dečko (Đoković) ima problema s kontrolom besa“.

Kasnije, po završetku meča, Rotenberg je nastavio svoju tiradu o Đokovićevom ponašanju:

„Prethodni tvit je poslat pre proslave meč lopte, kad je slomio reklamu pored terena. Diskvalifikacija s US Opena 2020. nije bila loša sreća (baksuz). To je bila logična kulminacija jedne karijere nemarnog ponašanja na terenu jednog velikog šampiona koji se redovno izbezumi (razbesni)“.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili