ĐOKOVIĆ POSLE POBEDE: Nervozno i naporno, svaka lopta sa druge strane je "bomba"

Novosti online

25. 05. 2021. u 16:40

NOVAK Đoković uspešno je preskočio prvu prepreku na turniru u Beogradu iz serije 250. Srbin je pobedio Nemca Matsa Morainga sa 6:2, 7:6(4).

ЂОКОВИЋ ПОСЛЕ ПОБЕДЕ: Нервозно и напорно, свака лопта са друге стране је бомба

FOTO: AP

Posle meča je najbolji teniser sveta istakao da je bio nervozan, posebno u drugom delu meča, u kojem je u dva navrata imao brejk prednosti, ali meč je završio tek u taj-brejku.

- Prilično sam se nervozno osećao od početka. Za protivnika sam imao igrača koji nema mnogo iskustva na ovom nivou, ali je igrao kao da igra desetak godina na najvišem nivou. Veoma je teško da se uhvati ritam sa ovakvim igračima. Takav mu je stil, svaka lopta je bomba sa druge strane. Uvek si na ivici nerava i na neki način taktički... Da li ga čekati da napravi grešku ili ga naterati da se kreće. To je dilema i svaku šansu koju imate morate da iskoristite. Drugi set je bio naporan, psihički sam se istrošio. Ali sam ipak meč priveo kraju. Sutra imam dan pauze, da se oporavim i idemo dalje - rekao je Đoković i dodao:

- -Dobar početak, 6:2 protiv igrača sa kojim se nisam sastajao. Jak servis, izborio je taj-brejk, ali čestitke što se borio. Igrao je hrabro, na sve ili ništa. Dobra pobeda za mene i nadam se da će sledeći meč biti još bolji - svetski broj jedan-

Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv Argentinca Federika Korije.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina