SJAJNA UVERTIRA ZA KUP: Odbojkaši Radničkog u majstorici plej-ofa savladali Spartak sa 3:1 i oskoljeni očekuje finale sa Ribnicom

S. K.

10. 03. 2021. u 11:48

LEPŠU najavu za finale Kupa odbojkaši Radničkog nisu mogli da požele. Kragujevčani su u majstorici četvrtfinala plej-ofa Superlige savladali Spartak sa 3:1 (25:23, 22:25, 25:19, 25:23) i osokoljeni očekuju borbu za trofej sa Ribnicom u Vrnjačkoj Banji, koji će se odigrati u nedelju od 16.30 časova.

СЈАЈНА УВЕРТИРА ЗА КУП: Одбојкаши Радничког у мајсторици плеј-офа савладали Спартак са 3:1 и оскољени очекује финале са Рибницом

Foto: M.Vukadinović

- Očekivali smo pobedu, ali smo znači da će biti izuzetno teško doći do nje. Spartak je još jednom pokazai da je jedna izuzetno borbena ekipa. Imali smo sreću da se "majstorica" igrala na našem parketu, što nam je olakšali put ka trijumfu. Presrećni smo, ali moramo da stišamo euforiju, jer nas u nedelju očekuje finale Kupa sa Ribnicom - naglasio je za sajt Radničkog kapiten Irfan Hamzagić.

Šumadinci će se u polufinalu sastati sa boljim iz duela Vojvodina NS seme - Crvena zvezda, koji se još nijednom nisu sastali zbog problema Beograđana sa Kovidom 19.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)