TAJGER VUDS OPERISAN: Probudio se i komunicira s okolinom

Novosti online

24. 02. 2021. u 08:13

ТАЈГЕР ВУДС ОПЕРИСАН: Пробудио се и комуницира с околином

FOTO: EPA

NAJBOLJI golfer sveta svih vremena Tajger vuds operisan je posle stravične saobraćajne nesreće u kojoj je njegov automobil potpuno uništen, a stiglo je i obaveštenje o tome kako je prošao zahvat.

Na golferovom zvaničnom Tviter nalogu pojavila se objava/saopštenje u kome se kaže da je on budan posle operacije i da oporavak za sada teče normalno.

- Može da komunicira i oporavlja se u bolničkoj sobi - piše u saopštenju.

- Gospodin Vuds je imao teške ortopedske povrede desnih donjih ekstremiteta koje su sanirane tokom hitne intervencije. Otvorene povrede tibie i fibule su stabilizovane ubacivanjem šina u nogu. Dodatne povrede kostiju u stopalu i članka su takođe stabilizovane pomagalima. Trauma mišića i drugih delova noge zahtevaće dodatnu negu i posle operativnog toka - objavio je Aniš Mahajan, glavni lekar Harbur bolnice u kojoj je Vuds operisan.

Još uvek nije poznato da li je Vuds bio pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci, pošto je zbog ozbiljnih povreda koje je zadobio prioritet bio da se smesti u bolnicu i hitno operiše.

Te procedure verovatno ga tek očekuju, a nije isključeno da će  rezultati biti pozitivni, pošto je 2017. već bio uhvaćen da vozi pijan, zbog čega je osuđen na godinu dana uslovno i obabeznu rehabilitaciju.

FOTO: printskrin/Jutjub

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

gedža

24.02.2021. 08:41

Aman novinari sačekajte da si istraga prvo završi. Bio je u službenim-sponzorskim kolima na putu od hotela do lokalnog golf kluba. Kasnio je verovstno gde snimaju seriju o najboljim golferima i sportistima. On dobro zna šta gde može a šta ne. Stigma je čudo. Želim mu najiskrenije brz oporavak, mada desna noga i zglob su važni za završetak udarca i korektnog praćenja zamaha štapom i rotacijom kroz udarac po loptici ...

gedža

24.02.2021. 13:10

@Woody - @"woody": I am a right handed, so I hold a club with left hand. During swing and aftrer the hit and follow trough I finish stand on a left leg and wright knee touching left . Wright foot is on its tows. So you believe that I bull ...t? I had same trauma 2 years ago, like him today and I haven't try to play golf yet "woody" ...