TAJGER VUDS OPERISAN: Probudio se i komunicira s okolinom

Novosti online

24. 02. 2021. u 08:13

NAJBOLjI golfer sveta svih vremena Tajger vuds operisan je posle stravične saobraćajne nesreće u kojoj je njegov automobil potpuno uništen, a stiglo je i obaveštenje o tome kako je prošao zahvat.

ТАЈГЕР ВУДС ОПЕРИСАН: Пробудио се и комуницира с околином

FOTO: EPA

Na golferovom zvaničnom Tviter nalogu pojavila se objava/saopštenje u kome se kaže da je on budan posle operacije i da oporavak za sada teče normalno.

- Može da komunicira i oporavlja se u bolničkoj sobi - piše u saopštenju.

- Gospodin Vuds je imao teške ortopedske povrede desnih donjih ekstremiteta koje su sanirane tokom hitne intervencije. Otvorene povrede tibie i fibule su stabilizovane ubacivanjem šina u nogu. Dodatne povrede kostiju u stopalu i članka su takođe stabilizovane pomagalima. Trauma mišića i drugih delova noge zahtevaće dodatnu negu i posle operativnog toka - objavio je Aniš Mahajan, glavni lekar Harbur bolnice u kojoj je Vuds operisan.

Još uvek nije poznato da li je Vuds bio pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci, pošto je zbog ozbiljnih povreda koje je zadobio prioritet bio da se smesti u bolnicu i hitno operiše.

Te procedure verovatno ga tek očekuju, a nije isključeno da će  rezultati biti pozitivni, pošto je 2017. već bio uhvaćen da vozi pijan, zbog čega je osuđen na godinu dana uslovno i obabeznu rehabilitaciju.

FOTO: printskrin/Jutjub

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu