HABIB SUROVO REALAN O KONORU: Ostavite sparing partnere koji su vas učinili šampionom i sparingujete sa malom decom

Novosti online

24. 01. 2021. u 11:29

HABIB Nurmagomedov, jedan od najboljih MMA boraca svih vreme, prokomentarisao je težak poraz svog velikog rivala Konora Mekregora.

ХАБИБ СУРОВО РЕАЛАН О КОНОРУ: Оставите спаринг партнере који су вас учинили шампионом и спарингујете са малом децом

Foto: EPA

Irski borac je doživeo debakl od Dastina Poarijea nokautom u drugom delu drugog minuta druge runde.

Poarijea je ne tako davno savladao Habib, a ceo svet očekuje njegov povratak u oktagon i eventualno novi duel sa Mekgregorom.

Ipak prema rečima Dejne Vajta, prvog čoveka UFC, Habib je prokomentarisao da je bolji od svih boraca u njegovoj kategoriji i da ih je dosad „sve pretukao“.

„Ovo se desi kada promenite tim, ostavite sparing partnere koji su vas učinili šampionom i sparingujete sa malom decom, daleko od realnosti“, naveo je Nurmagomedov posle meča Mekgregora i Poarjea.

Aluzija je sasvim jasna, upravo je Nurmagomedov čovek koji je celog života sa jednim timom, trenira na isti način i zna kako se postaje šampion.

Mekgregor je sve to izgubio u međuvremenu i više se bavio „prozivanjem“ Habiba nego svojim poslom, a rezultat svega je – nokaut.  


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)