ŠOK U EGIPTU, HRVATE POKOSIO VIRUS: Komšije na mukama, u najgorem stanju Duvnjak i Martinović

Novosti online

22. 01. 2021. u 22:27

HRVATSKA rukometna reprezentacija u subotu od 18 sati igra ključnu utakmicu za plasman u četvrtfinale SP-a u Egiptu. Protivnik je Argentina, a u slučaju pobede ekipa Line Červara će kolo pre kraja po grupama osigurati plasman među osam najboljih reprezentacija sveta.

ШОК У ЕГИПТУ, ХРВАТЕ ПОКОСИО ВИРУС: Комшије на мукама, у најгорем стању Дувњак и Мартиновић

Foto EPA

U tom slučaju utakmica protiv svetskog prvaka Danske u ponedeljak igrala bi se samo za bolju poziciju uoči četvrtfinala. Međutim, ako Argentina iznenadi Hrvatsku, Červar i igrači moraće da se vade protiv Danaca.

Iz Kaira dan pre utakmice stižu zabrinjavajuće vesti za Hrvate. Ekipa RTL-a koja je na licu mesta u Kairu javlja da se više hrvatskih reprezentativaca požalilo na stomačni virus, a u najlošijem stanju su Ivan Martinović i Domagoj Duvnjak.

Najveće iznenađenje turnira, sjajni desni bek Martinović je propustio trening te je iz mera predostrožnosti testiran na koronu, ali je nalaz negativan.

Ostali igrači osećaju slabije simptome, ali to svakako nisu dobre vesti za reprezentaciju pred najvažniji meč dosadašnjeg dela turnira.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju