ANDREA ARSOVIĆ NA PRIPREMAMA U GORNJEM MILANOVCU: Očekuju nas poslednja takmičenja za kraj 2020. godine

Novosti online

23. 12. 2020. u 11:21

Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović privodi kraju pripreme u Gornjem Milanovcu, organizovane u sklopu programa Olimpijskog komiteta Srbije.

АНДРЕА АРСОВИЋ НА ПРИПРЕМАМА У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ: Очекују нас последња такмичења за крај 2020. године

Foto: D. Dozet

Kako je saopšteno, na treninzima u Streljačkoj družini "Dragan Jevtić Škepo" Arsović društvo, kao sparing partneri, prave dve talentovane Milanovčanke.

Uz Arsović, osvajača bronzane medalje vazdušnom puškom na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, treniraju Jovana Ljuboja, sada članica Partizana i Emilija Ponjavić, jedna od glavnih uzdanica SD "Dragan Jevtić Škepo".

"Odlučili smo da pred kraj godine promenimo sredinu i nedelju pred poslednja takmičenja provedemo van Beograda. Izabrali smo Gornji Milanovac, gde imamo dobre uslove za rad i gostoljubive domaćine iz Streljačke družine ''Dragan Jevtić Škepo''. Sa radom smo počeli u ponedeljak. Pripreme završavamo u četvrtak i vraćamo se u Beograd, gde Andreu očekuju poslednja takmičenja u 2020", rekao je Dragan Donević, lični trener Arsovićeve i šef stručnog štaba S S S.

U subotu će u beogradskom "Bel ekspo centru" biti održano treće kolo Kupa Srbije, a dan kasnije u istom objektu će biti organizovano Internacionalno prvenstvo Beograda.

Andrei Arsović dobrodošlicu je između ostalih poželeo i Predrag Marković, član Gradskog veća Gornjeg Milanovca zadužen za sport.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSEBAN GOST NA BEOGRADSKOM MARATONU: Majk Niši prisustvuje trci u glavnom gradu Srbije