BOLJA KOMŠIJSKA SARADNJA : Sastanak čelnika Sportskih saveza Kraljeva i Vrnjačke Banje

G.Ć.

25. 11. 2020. u 12:28

GRAD Kraljevo će nakon nove sportske dvorane, rekonstruisanog Atletskog stadiona i modernog fudbalskog stadiona čiji se početak izgradnje uskoro očekuje, raspolagati ozbiljnom sportskom infrastrukturom, dok susedna opština Vrnjačka Banja već sada raspolaže hotelskim kapacitetima po svim svetskim standardima.

БОЉА КОМШИЈСКА САРАДЊА : Састанак челника Спортских савеза Краљева и Врњачке Бање

Foto:SS Kraljevo

Zato je zajednički cilj Sportskog saveza Kraljeva i Sportskog saveza Vrnjačke Banje da se uz organizaciju međunarodnih nadmetanja u ovaj kraj na pripreme i u zimskom i u letnjm periodu privuče što veći broj evropskih ekipa i nacionalnih selekcija.

Ovo je jedan od najvažnijih zaključaka sastanka predsednika Sportskog saveza Kraljeva Miloša Siumovića i Dušana Radovića, prvog čoveka Sportskog saveza Vrnjačke Banje.

- Želimo da saradnju dva komšijska Saveza podignemo na još viši nivo što je svakako u obostranom interesu – kaže Simović.

- Zajednički zadatak nam je razvoj sporta i sportskog turizma u vrnjačkom i kraljevačkom kraju, a osim toga tu su i mogućnosti zajedničkih akcija, manifestracija i projekata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)