OGLASIO SE MINISTAR OMLADINE I SPORTA: Udovičić čestitao Međunarodni dan studenata

Tanjug

17. 11. 2020. u 11:36

MINISTAR omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je danas studentima Međunarodni dan studenata, poželevši im da uvek tragaju za novim znanjem i neguju svoje talente.

ОГЛАСИО СЕ МИНИСТАР ОМЛАДИНЕ И СПОРТА: Удовичић честитао Међународни дан студената

Foto: Tanjug

- Dragi studenti, želim vam srećan vaš Međunarodni dan studenata. Studentski dani su jedan od najlepših perioda u životu svakog od nas. To je period u kojima stičemo prijateljstva za ceo život, nove ljubavi, period u kojem postavljamo nove ciljeve, težimo akademskim titulama i u kom se akademski se usavršavamo i kom težimo da postanemo bolji i sanjamo svoje snove", poručio je Udovičić u čestitki na Instagramu.

On je istakao da u periodu izazova sa kojima se suočavamo svi treba zajedno da budemo solidarni i odgovorni, da se usresredimo na sticanje novih znanja i ove dane iskoristimo za lični napredak, kroz edukaciju, informisanost i negovanje talenata.

- Nemojte odustajati od svojih ideologija, nemojte da težite ničemu manjem od onog što vi želite. Postavljajte ciljeve tako da se drugi ugledaju na vas i da se takmiče sa vama. Budite buntovnog uma kada je reč o znaju i znajte da su energija i kreativnost koje imate dovoljni da svaki dan učinite svojim danom", zaključo je Udovičić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju